Lana, de Amerikaanse Stafford met Bruintje het konijn

Heel eerlijk: het was een primeur voor mij. Een hond fotograferen onder de voorwaarde dat het konijn ook mee mocht. Natuurlijk mag dat. Ik ben wel in voor een uitdaging.

Het ging om een familiesessie. Vader Michel wilde heel graag een mooie set foto’s met zijn dochter en hun hond Stafford Lana. Dochter Christy vond het hartstikke leuk maar wilde ook graag één van haar konijnen meenemen. Daar gingen we dan, op weg naar een mooie locatie. Waar ook andere honden komen, dus de veiligheid van Bruintje moest gewaarborgd worden. Christy was gelukkig zo slim om een mooi reishokje voor Bruintje mee te nemen. En hoewel Lana af en toe ineens veel aandacht had voor Bruintje verliep de sessie geweldig goed. We hebben ontzettend leuke foto’s kunnen maken. Vooral omdat Michel en Christy zo goed meewerkten met mijn gekke voorstellen.

Zo heeft de hele familie boven op een mooi met gras gevuld blok gezeten, op boomstammen gebalanceerd, in een stalen frame gehangen en heerlijk languit in het gras gelegen. Heerlijk als mensen zo leuk meewerken. We hadden veel lol en dat straalt van de foto’s af. Ik vermoed dat deze set een hele mooie plaats in huis gaat krijgen.