fbpx

Portfolio

Pepper-312-blog
Floortje, Jack Russel Terrier door Mogi Hondenfotografie
Giggle, working Cocker Spaniel door Mogi Hondenfotografie

Voorbeelden van Basis Fotosessies

Bij een basis fotosessie ga ik samen met het baasje en de hond(en) op stap. We maken foto’s van de hond in verschillende situaties, variërend van portretfoto’s tot foto’s van jullie samen of met het gezin. Je kiest zelf welke 3 foto’s bewerkt gaan worden.

Informatie over basis fotosessies vind je hier.

Voorbeelden van portret fotosessies

Het doel van de portret fotosessie is een sprankelend portret van de hond te maken. Het draait puur om dat mooie koppie, die ogen, de neus. Bij de fotosessie is een uitvergroting inbegrepen die je kunt kiezen uit drie bewerkte foto’s.

Kijk hier voor meer informatie over portret fotosessies.

Voorbeelden van canvas fotosessies

Wil je graag een canvas van je hond aan de muur, dan kun je voor de canvas fotosessie kiezen. Daarbij krijg je de meeste afdrukken, de meeste tijd en tot slot ook een canvas van je trouwe viervoeter die je zelf kunt uitkiezen uit 20 bewerkte foto’s.

Kijk hier voor meer informatie over canvas fotosessies.

Voorbeelden van puppy fotosessies

Honden zijn als pups het meest vertederend. Fokkers kunnen hun nest door mij laten fotograferen, maar je kunt natuurlijk ook je pupje door mij laten vastleggen. Die tijd komt immers nooit meer terug. Hoe heerlijk is het om terug te kijken naar die goede oude puppy tijd. Het is heerlijk dat je hond ouder wordt en beter gaat luisteren, maar een pup vergeef je zijn streken, zijn dommigheden en als toegift krijg je ook nog eens heel veel knuffels van dat kleine afhankelijke wezentje. Kom maar op met die puppies!

Kijk hier voor meer informatie over puppy fotosessies.