fbpx

Over mij

20181021-Bingo-71-blog
Golden Retriever pup Britt door Mogi Hondenfotografie
Heidewachtel pups door Mogi Hondenfotografie

Monique Gidding is Mogi Hondenfotografie

Mogi Hondenfotografie, hondenfotograaf, Kandor, Weimaraner, hondenfotografie

Kandor

Ik ben gepassioneerd hondenliefhebber en visueel ingesteld. Vroeger wilde ik altijd al een hond, maar dat kwam er niet van. Tot ik de kans kreeg om mijn werk zo in te delen dat ik een hond kon verwelkomen. Een Weimaraner en hij heette Kandor. Hij heeft mij geïnspireerd tot dit alles. Met hem is alles begonnen. Hij was een prachthond en vond het geweldig om gefotografeerd te worden. Zo kon ik mijn twee grote hobby’s combineren en ondertussen veel leren. Steeds vaker kreeg ik de opmerking dat mijn foto’s het karakter van de hond zo mooi weergaven. Dat ik in staat was ze vast te leggen zoals ze zijn. Een zaadje werd gepland. Nadat Kandor veel te vroeg overleed kreeg ik een aantal maanden later mijn tweede pupje. Lóis, een Slowaakse Ruwharige Staande Hond. En met haar zijn mijn plannen steeds concreter geworden. Ondertussen heb ik er nog een Slowaak bij en maakt Nica mijn roedel compleet. Dankzij dit werk ben ik prima in staat werk en hobby te combineren. Ik leef mijn droom.

Mogi Hondenfotografie, hondenfotograaf, Lóis en Nica

Lóis en Nica

Mijn thema is “Zo eerlijk als een hond”.

Ik vind dat een hond het beste tot zijn recht komt in de natuur. Ik fotografeer met het beschikbare natuurlijke licht. Daarom zijn bijna alle foto’s die je op deze website vindt buiten gemaakt. Ook foto’s waarvan het lijkt dat ze in de studio gemaakt zijn. Met behulp van attributen kun je ook een buitenplaats omtoveren tot een studio en zo net even verder gaan en creatieve foto’s maken.

MOGI hondenfotografie komt dus naar je toe. Ik zorg voor de benodigde apparatuur, heb iets lekkers bij me om de aandacht van de hond te kunnen trekken en als dat niet werkt, wil een piepertje of mijn assortiment gekke geluiden nog wel eens de oren doen spitsen voor net dat ene mooie moment. Een fotosessie neemt gemiddeld een uurtje in beslag. Uiteraard kun je ook samen met je hond op de foto. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij Fotosessies.

We houden van onze honden. Ze zijn onze vrienden en gezinsleden.