fbpx

Basis Fotosessie

Weimaraners Kick en Goof door Mogi Hondenfotografie in Delft
Jack Russel Terriers door Mogi Hondenfotografie
Anatolische herder, of Kangal, door Mogi Hondenfotografie

Basis Fotosessie

De naam basissessie klinkt misschien wat uitgekleed maar schijn bedriegt! We gaan samen met je hond(en) op stap en al wandelend fotografeer ik je hond op diverse locaties en in verschillende houdingen. Portretten, actiefoto’s, foto’s in stand of foto’s samen met jou en/of het gezin. Er is veel, zo niet alles, mogelijk.

Laat me weten wat je voorkeuren zijn. Welke foto’s wil je graag van jouw viervoeter zien. Dan werken we daaraan.

Kies voor een basissessie als je een grotere keuze wilt hebben en een geweldige ervaring met je hond wilt delen.

Meer informatie

Inhoud sessie

Een basissessie duurt tussen ongeveer een uur, dan zijn de meeste honden er wel klaar mee. En aangezien zij het stralende middelpunt zijn, bepalen zij grotendeels hoe lang het duurt. Ik neem ruim de tijd en gelegenheid om uitgebreid kennis met jullie te maken en samen naar mooie fotolocaties te speuren. Meestal kun je dezelfde avond je foto’s al bekijken. Tevens bied ik de mogelijkheid om op afstand op mijn scherm mee te kijken, zodat ik live kan laten zien wat er mogelijk is.

 • Fotosessie op locatie van ongeveer 1 uur
 • Keuze uit de mooiste (onbewerkte) foto’s via een eigen link
 • Inclusief 4 bewerkte digitale foto’s op hoge én lage resolutie
Na de sessie

Zodra we ieder huiswaarts gekeerd zijn begint voor mij het meeste werk. Vlak na de sessie plaats ik de mooiste foto’s onbewerkt voor jou op een aparte link, daar kun je ze rustig bekijken en kiezen welke foto’s je wilt hebben. Het is ook mogelijk om live met mij mee te kijken via de optie “scherm delen”, dan kan ik meteen laten zien wat voor mogelijkheden er zijn met de foto’s. De gekozen foto’s bewerk ik professioneel in o.a. Photoshop. Om ze nóg mooier te maken, sprankelender en intenser. Daar zit aardig wat tijd in, ruim een half uur per foto. Geef me alsjeblieft de tijd om de foto’s op te leveren. In de tussentijd hou ik je op de hoogte en laat ik af en toe iets zien als dat lukt.

Als de foto’s klaar zijn stuur ik je de foto’s toe via WeTransfer. Uiteindelijk kunnen ze ook op deze website of elders gepubliceerd worden. Onbewerkte foto’s verkoop ik niet.

€ 125

De kosten voor een basissessie bedragen € 125

Dit bedrag is voor één hond en inclusief BTW.
Iedere extra hond kost €25 voor die prijs bewerk ik één extra foto uit de sessie die je zelf mag kiezen.

Er zijn geen reiskosten binnen Delft ZH, daarbuiten € 0,25 per km.

Je kunt me het beste even bellen of mailen voor een afspraak. Bellen kan op 06-250 36 200 en mailen op monique@mogihondenfotografie.nl

Met oog op auteursrecht vraag ik je rekening te houden met het volgende:

 • Alle foto’s blijven eigendom van Mogi Hondenfotografie
 • Foto’s zijn alleen voor privégebruik
 • Als de foto’s op een website gebruikt worden, gebruik dan bronvermelding (https://www.mogihondenfotografie.nl)
 • Gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.
 • Door Mogi Hondenfotografie opdracht te geven voor een fotosessie, geef je mij automatisch het recht om de foto’s ook voor andere doeleinden te gebruiken. Als je dat niet wilt, vraag ik je me dat schriftelijk te melden.
 • Alle bewerkte foto’s worden op de website geplaatst. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.
 • Het kan zijn dat de tekst die je mij over je hond stuurt wordt gebruikt op de website. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.
 • Mogi Hondenfotografie mag foto’s publiceren, voordat alle foto’s afgeleverd zijn. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.