De mooiste hondenfoto’s van 2019

Wat een mooi hondenjaar was 2019! Ik heb traantjes weggepinkt toen ik het bericht kreeg dat Bruce de Rottweiler niet meer leefde. Gelukkig waren we nog wel op tijd voor een mooie fotosessie. Midden in de zomer nog wel. En waar Bruce nooit spontaan het water was in gegaan, liep hij tijdens de sessie per direct de plas in voor wat verkoeling.
Dit jaar mocht ik ook een aantal pups fotograferen. Een nestje Markiesjes. Nu is een nest pups fotograferen op zich al uniek, Markiesjes zijn er niet heel erg veel, dus ik was dankbaar voor deze kans. En wat waren ze mooi, lief, ondeugend en ontzettend grappig! Maar ook een Vizsla pupje, een Duitse Brak pup – waar er ook niet veel van zijn in Nederland -, Een heerlijke brown & tan Cocker Spaniel pup en dan nog een bruine Labrador pup met haar grote zus. Eveneens niet heel bekend is de Hongaarse Kopov, laat ik nou de knappe Vazul mogen fotograferen. Net een paar maanden oud en heerlijk aan het puberen.
Maar ook sessies samen met de eigenaren waren favoriet dit jaar. Wat is er immers mooier dan samen met je viervoeter op de foto gaan?! Niet alle eigenaren willen hun foto’s gepubliceerd zien, dus daar hou ik uiteraard rekening mee. Maar er is veel mogelijk. Kijk bijvoorbeeld die knappe Krully eens. 15 jaar oud en actief op de foto, maar ook in een liefdevolle omhelzing met zijn vrouwtje. Wat een knap stel <3 [/av_textblock]

[/av_one_full]