fbpx

Recensies

Hunter, Jack Russel door Mogi Hondenfotografie
Paco - Parson Russel Terriër door Mogi Hondenfotografie
Max, kruising Duitse Staande Labrador door Mogi Hondenfotografie

Wat anderen van Mogi Hondenfotografie vinden:

Juliette

Waaaaaauuuuw! Wij zijn er gewoon even stil van. Wat zijn ze gaaf! Hartstikke bedankt, we kunnen bijna niet wachten tot de volgende sessie.

JulietteFotosessie Kubby in Doel (België) - april 2017
Jo en Dorien

Je gaat het ons moeilijk maken!
Hele mooie foto’s!!!!!!!!!!

Dorus en Doortje waren inderdaad moe, we zien ook regelmatig op de foto’s dat met name Dorus het spannend vond.

We gaan aan het werk, bedankt voor de sessie en de snelle service. We hebben er nu al erg van genoten.

Jo en DorienDorus en Doortje op het strand van Hoek van Holland - jan 2017
Nicoline

De jongens (en wij) zijn super blij met de eerste foto’s. Ze gaan nu veel te laat maar heel tevreden naar bed :-). Een mooiere start van de vakantie hadden zij niet kunnen wensen en krijgen!

NicolineDobbs op het strand - dec 2016
Quirine

Nassaudogs

Wat super mooi is deze geworden! Echt prachtig. De anderen ga ik vandaag nog eens bekijken en selecteren. ze zijn met dat zonlicht en die kleuren al zo bijzonder.

QuirineFotosessie hondenbadjassen - juni 2016
Dimitros

Super leuke dag gehad met de hondjes…..
Foto’s zijn echt super mooi en leuk geworden
helemaal happy en een echte aanrader om te doen…..

DimitrosDjango en Djayla samen op de foto - juni 2016
Jeanine

Prachtige foto’s! en een goede samenwerking!
Nadat de gevraagde fotograaf voor onze Kampioensschapsclubmatch onverwachts afzegde, was Monique gelukkig bereid om ons uit de brand te helpen

JeanineCesky Fousek Club Nederland - sept 2014, mei 2015Cesky Fousek Vereniging Nederland
Ineke

Voor het eerst kennis gemaakt met Monique Gidding, dit is ons prima bevallen. Goede uitleg van de regels die worden gehanteerd bij een professionele Fotograaf.
Brikla en Haley zijn echte Heidewachtels die het liefste over het veld jagen, om een rustig moment voor de foto’s te krijgen viel niet altijd mee, toch zijn het hele mooie foto’s geworden.
Wij van de Heidewachtel kennel van Achter de Duinen zullen zeker vaker gebruik maken van Mogi fotografie.

Inekesept 2014 - Kennel van Achter de DuinenKennel van Achter de Duinen
Esther

Wat een superochtend heb ik gehad met Monique! Van te voren had ik haar verteld wat mijn wensen waren en gewaarschuwd dat mijn 2 hondjes niet bepaald makkelijk zijn vanwege (oost-indische) doofheid 😉
Ondanks dat een van de 2 liever op muizenjacht ging is het dankzij haar kundigheid en enthousiasme toch gelukt om hele mooie sprekende fotos’s te maken.Het was heel moeilijk kiezen. Ze heeft duidelijk liefde voor haar vak en dat zie je terug in het eindresultaat. Absoluut aan te raden!

Estheraug 2014
Paul

Mijn hond, Yara, en ik hebben in juni een fotosessie gehad met Monique. De fotosessie vond plaats in het bos vlak bij mij thuis. het was een super gave ervaring met prachtig resultaat. Yara was/is nog jong, ze was namelijk pas 7 maanden oud op het moment van de fotosessie. Dit bleek echter geen enkele belemmering voor de foto’s dankzij de goede ideeën van Monique en de goede klik die Monique en Yara hadden. Yara en ik hebben er ontzettend van genoten! zeker voor herhaling vatbaar!

Paulaug 2014
Sandra

Ik heb een hele leuke dag gehad met Monique. Zowel ik als mijn hond Dolce waren ontzettend op ons gemak. Er zijn zoveel mooie foto’s uitgekomen dat ik nauwelijks een keuze kon maken. Mijn hond is helaas nauwelijks een week later overleden maar dankzij Monique heb ik een geweldig aandenken aan haar en kan ik altijd van haar mooie koppie genieten. Ik zou iedereen het aanraden om een fotosessie met Monique te maken van hun trouwe maatjes! Sandra

Sandraaug 2014
Yvonne

Monique heeft verschillende nesten van ons gefotografeerd. Zij doet dat met veel geduld, toewijding en enthousiasme, hetgeen onontbeerlijk is bij het fotograferen van puppen van zo’n 6 weken oud!
Mogi hondenfotografie is een echte aanrader!!

Yvonneaug 2014 - Jachthondenkennel Van de MerlinhoeveJachthondenkennel Van de Merlinhoeve
Tamara

Op woensdag 16 juli j.l. hebben wij een foto reportage laten maken bij Monique van Moqi Hondenfotografie. Wij zijn erg tevreden over haar werkwijze en de foto’s. De manier waarop zij ons heeft ontvangen was goed, de manier waarop zij contact maakte met onze hond Shendor was zeer goed, in eerste instantie moest Shendor nog even alles op zich in laten werken, maar na wat snoepjes was hij verkocht. Ze had heel veel verschillende ideeën waardoor wij hele mooie foto’s hebben gekregen! Zeer tevreden!

Tamarajuli 2014
Isa

Ik heb voor het eerst een eigen hondje en ik wilde mijn Blitz graag als pup vastleggen, zeker omdat ze zo snel weer pup af zijn. Ik ben via internet bij Monique gekomen. Afspraak maken kon op korte termijn en de shoot is ons heel goed bevallen. Monique is echt een hondenliefhebber in hart en nieren. Mijn Blitz was dan ook gelijk dol op haar. De foto’s zijn erg mooi geworden en er is heel veel mogelijk!

Isajuli 2014
Sandra

Monique weet je hond echt goed neer te zetten en super mooie foto’s te maken. Honden op de foto krijgen is heel lastig en toch lukt Monique dit altijd weer. Ze heeft goede inzicht, ze speelt goed in op de situaties en kan super goed omgaan met hondjes en baasjes! Dit komt omdat ze zich echt verdiept in wat jij wilt en hoe de hond is, omdat ze dit zo persoonlijk aanpakt krijg je resultaat op maat. Ze schiet foto’s zoals je hond echt is, maar dan op een ansichtkaart! Echt je geld waard!!!!!!!!!!!!

Sandrajuni 2014
Priscilla

Het is precies een jaar geleden dat onze Luna deze maand overleed. We hadden veel verdriet van het feit dat we wisten dat ze zou overlijden. Het enige wat we wilden was een mooie herinnering aan haar. Die hebben we zeker! Een bijzondere fotosessie met een lach en een traan met als resultaat zeer zeer mooie foto’s. Luna voelde zich op haar gemak met Monique. Monique maakte treffende foto’s en gebruikte onverwachte momenten. Het is meer dan wat we vooraf verwachtten.

Priscillajuni 2014
Pascalle en Martijn

Wij zijn dik tevreden over onze fotoshoot! Wij hadden voor een proefshoot gekozen en daarbij gevraagd om een portret foto van onze meiden.De shoot kon al snel gepland worden en het was erg leuk om te doen.Ze staan er allebei op zoals ze zijn, de foto’s zijn prachtig afgewerkt en de levertijd was in ons geval super snel! Met een week hadden we foto’s en hingen ze aan de muur! De moeilijkheidsgraad voor deze shoot was dat één hond zwart is en de ander wit. Zeer gaaf om te doen! Bedankt voor alles!

Pascalle en Martijnjuni 2014
Mary

Inmiddels voor onze pup Bibi 3 fotosessies bij Monique gehad. De foto’s die Monique maakt zijn in 1 woord schitterend, ze weet heel goed het karakter van de hond in de foto vast te leggen en de compositie is altijd even mooi. Daarnaast weet Monique heel snel het vertrouwen van de hond te winnen Bibi is altijd superblij om Monique weer te zien. Tot slot is Monique gewoon een heel leuk mens. Elke sessie met Monique is een feestje!

Maryjuni 2014
Eline en Henk

De foto’s zijn prachtig en sprekend. We zien het karakter van de hond terug in de foto’s, dat was ook precies de reden waarom we Mogi gekozen hadden. Monique is heel gezellig, flexibel, klantgericht en ontspannen in de omgang met hond èn mens. Haar passie voor honden zie je in alles terug. Onze hond was ongekend braaf tijdens de shoot en goed op haar gemak, ze genoot van alle aandacht. We zijn superblij met de mooie foto’s en hebben genoten van de leuke dag. Absolute aanrader!!!

Eline en Henkapril 2014
Annette

Begin januari 2014 hadden we twee nesten, 6 Duitse Staande Langhaar pups en 9 Engelse Springer Spaniël pups. Monique heeft een prachtige fotosessie gemaakt van alle puppy’s toen ze 6 weken oud waren. Alle hondjes, zonder gehaast en gestress op de foto. Monique ziet mooie plaatjes op plekken die jezelf nooit verwacht. Het was een hele gezellige dag en de nieuwe puppy baasjes waren heel blij met de foto’s van hun kleinen kanjer!

Annetteapril 2014 - Kennel van de DennenstaeteKennel van de Dennenstaete
Paul

“Monique, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van onze DSL Onno tijdens
de laatste avonden van de jachtcursus van Jachthonden Delfland van de KNJV.
‘Verstilde actie’ zou ik ze als onderschrift willen meegeven. Je
vakkundigheid samen met je enthousiasme geven een extra dimensie aan het
resultaat. Zeldzaam mooi!

Paulseptember 2013
Aad

We hadden zoals bij al onze lessen weer een schitterende avond, een beetje wind, een waanzinnig mooi avondzonnetje een zeer aangename temperatuur. Op zulke avonden is het echt een genot om buiten te zijn met de honden. Helaas kon Nica van Monique niet meedoen door een blessure.  Gelukkig was Monique van Mogi Hondenfotografie er wel bij en heeft  voor ons deze schitterende foto’s gemaakt.

AadAugustus 2013
Renske

Op de Erkemederhondendag heeft Monique een korte maar prachtige serie van mijn twee Tollers gemaakt. We zijn hier echt heel blij mee vooral omdat we een van de twee pas 6 weken hebben en we zo een prachtig portret van hem hebben. Knap hoe snel Monique de essentie van de hond kon vast leggen. Via deze weg willen we haar dan ook nog een keer heel hartelijk bedanken voor de prachtige foto’s die ze heeft gemaakt.

Renskejuli 2013
Mechteld

Wat zijn Het toch topmodels!!!!
Allemaal fantastische foto’s Monique!!!

Mechteldjuli 2013
Yolanthe

Hallo Monique,Wauw wat een mooie foto. Ze springt er echt uit. Zelf ben ik ook veel met fotografie bezig maar dit is dan net weer een trapje hoger. Ik zou wel eens een dagje met je mee willen lopen en kijken hoe jij dit aanpakt.
Maar wellicht vind je dat vervelend en teveel inbreuk.
Ik ga zeker kijken op de website. Een fotosessie met onze boef wil ik al langer dus ik zal je zeker nog benaderen.

Geniet ook van de zomer en hopelijk tot ziens.

Nogmaals hartstikke bedankt voor deze gave foto!

Yolanthejuli 2013
Irene & Waus

Hallo Monique,
Bedankt voor de mooie foto die je van meneer Waus hebt gemaakt tijdens de Erkemeder hondendag. Hij staat inmiddels op mijn eigen facebook pagina.

Irene & Wausjuli 2013
Claudia

Hai Monique,
Wat een ontzettend mooie foto’s, meer foto’s zijn uiteraard altijd welkom. De mooiste foto willen we op een canvasdoek laten afdrukken. We gaan zeker weten nog een keer een shoot bij je doen, wanneer Dex wat groter is. Dan zorg ik er ook voor dat ze niet vlak ervoor gezwommen hebben haha.

Claudiajuli 2013
Itske

Hallo Monique,Wow, wat een ontzettend mooi plaatje van onze Flair!
Ik ben helemaal enthousiast!
Alex heeft hem nog niet gezien, maar we komen er op terug hoor!Voor nu alvast ontzettend bedankt en ik laat nog wat horen!Hartelijke groet,

Itskejuni 2013
Michiel

Hallo Monique,
Super foto , hartelijk dank , ik zal je beslist wel weer tegenkomen.
Dank

Michieljuni 2013
Monique

Het was puur genieten de dag van de fotoshoot. Alles relaxed. De honden hebben een heerlijke dag gehad op het strand en genoten van alle aandacht. Door de manier waarop Monique het aanpakt gaat alles heel natuurlijk. En hoe het er uiteindelijke uit gaat zien… geweldig!!!! Een echte aanrader en dat ga ik zeker doen.

Moniqueapril 2013
Bianca

Elke foto die Monique maakt, is een foto met een gevoel. Het zijn duidelijk die momentopnames die je van je hond zou willen onthouden, maar die je zelf net nooit weet te vangen op de gevoelige plaat. Monique heeft hier gewoon een oog voor en weet precies een hond in zijn element weer te geven, met een apart gevoel voor de details. Het ziet er ook niet geforceerd uit, de honden zijn op hun gemak. Mijn Caitlyn gaat zeer binnenkort ook voor haar lens verschijnen, wij kijken er al naar uit.

BiancaFebruari 2013
Lya

Mogi maakt ontzettend mooie pakkende foto’s. Puur genieten, het zijn kleine kunstwerkjes.

LyaNovember 2013
Wilma

Monique is niet alleen in staat om de ziel van een hond op de plaat vast te leggen, maar ook van een mens! We hebben in de kleurenpracht van de herfst een fotoshoot gedaan in de Delftse Hout. De shoot was ongedwongen, leuk, gezellig, spontaan en professioneel waardoor ook de foto’s ongedwongen, origineel en bijzonder mooi zijn geworden.
Dank je wel!

Wilmanovember 2012
Ria

Wij zijn in het bezit van een Slowaak, een zusje van de hond van Monique. Ook wij wilden wel een mooie foto van Guusje en omdat Monique en Guusje elkaar goed kennen was het een hele uitdaging. Maar het zijn super mooie foto’s geworden, precies zoals Guusje is. Dus als jullie ook een mooie foto van jullie hond willen, dan kan ik jullie Mogi Hondenfotografie van harte aanbevelen.

RiaSeptember 2012
Louise

Een photoshoot van je hond laten maken door Monique is een geweldige ervaring. Met veel enthousiasme, liefde voor de hond en vakkennis maakt zij de mooiste foto’s. Een echter aanrader. Tip: Mocht je iemand willen verrassen met een origineel cadeau, Monique heeft ook cadeaubonnen voor een photoshoot.

LouiseSeptember 2013
Priscilla

Op zaterdagavond 4 mei foto’s gemaakt van onze lieve zwarte lab Luna. De reden was helaas triest. Onze lieverd was gediagnosticeerd met Lymfoom en had nog maar een paar weken te leven. Monique is de dag na mijn telefoontje met ons meegegaan en heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze lieverd. Dit is erg moeilijk met een hele zwarte hond. Maar Monique heeft zoveel goede foto’s gemaakt dat het nog lastig kiezen is welke we uitvergroot willen hebben. Luna en ook onze kinderen die mee waren hebben genoten en wij vonden het een hele bijzondere ervaring. In de moeilijke weken die volgden was het fijn om te weten dat we dit alvast gedaan hadden en keken we uit naar de previews die we tot onze verassing soms kregen.

Priscillajuli 2013
Dorit

Monique maakt heel mooie foto’s!!! Zeker een goed adres voor leuke herinneringen.

Doritoktober 2012
Renate

Monique heeft een prachtige fotosessie gemaakt van onze grote zwarte poedel Vegas op het strand van Hoek van Holland. Het resultaat is echt prachtig! Monique weet heel goed het karakter van onze hond vast te leggen. En ondanks de bewolking die dag zijn de foto’s vol details en diepte daar waar bij mij Vegas een grote zwarte vlek wordt. Klasse!

Renatemei 2012
Debbie

Dankzij Monique had ik een mooi vaderdag cadeau van onze honden samen en van mij en mijn broertje. Drie onstuimige Golden Retriever reuen die door de wind alle kanten op gingen, dat was een uitdaging. Geduld heeft ze zeker wat resulteert in foto’s die spreken. Wat kan ik nog meer zeggen….dank je wel voor al je inzet en geduld!

Debbiejuni 2012
Anneke en Willem

Monique is een kanjer van een hondenfotografe. Ze kan als geen ander de hond op zijn gemak stellen.
Wij hebben onze Scotty, een Schotse Terrier, nog nooit zo zien poseren als bij Monique. Met als eindresultaat een serie prachtige foto’s.

Anneke en Willemjuni 2012
Connie

Onze hond Victor is door Monique gefotografeerd op een frisse avond in april met prachtig licht van een ondergaande zon en een mooie wolkenlucht. Ze had dit tijdstip zelf uitgekozen, hij zit daar met een gouden glans om zich heen. Victor was trouwens helemaal weg van Monique, ze weet precies hoe ze dat aan moet pakken. Als wij zelf een foto willen maken draait hij altijd snel een andere kant op. Foto’s maken is 1 ding maar zo goed met de hond omgaan is een gave die Monique helemaal beheerst!

Connieapril 2012
Claudia

Toen wij hoorden dat onze hond ernstig ziek was, wilde ik zsm een paar mooie foto’s laten maken. Dankzij Mogi had ik supersnel een paar hele mooie foto’s thuis. Ik heb zelfs moeten bijbestellen omdat we niet konden kiezen uit de vele mooie foto’s. Ik heb echt het gevoel gekregen dat er met ons mee werd gedacht. En dat is precies wat ik zocht!!

ClaudiaAugustus 2012
Sanne

Wij hebben onze zwarte Labrador Santos door Mogi Hondenfotografie laten fotograferen. Sowieso is het erg fijn dat ze op locatie fotografeert, zodat de hond meer op zijn gemak is. Daarbij weet ze de hond erg op zijn gemak te stellen en samen een team te vormen met de hond! De foto’s zijn prachtig geworden! Als je echt een goede fotografe wil hebben dan moet je Mogi Hondenfotografie zeker benaderen!

SanneApril 2012
Martine

Wat was het een fantastische dag! Boukje inclusief de baasjes waren onder de indruk van Monique. Het resultaat is werkelijk fantastisch! Wij kunnen gewoon niet kiezen ze zijn allemaal super geworden! Monique super bedankt voor deze mooie dag! Je bent een topper!

Martineokt 2013