fbpx

Portret fotosessie

Hunter, Jack Russel door Mogi Hondenfotografie
Paco - Parson Russel Terriër door Mogi Hondenfotografie
Max, kruising Duitse Staande Labrador door Mogi Hondenfotografie

Portretsessie

Iedereen met een hond weet het: je moet iedere dag een aantal keren naar buiten. En daar is duidelijk dat de hond in zijn element is. Dat is precies de reden waarom ik buiten werk en op locatie. Daar waar je hond gelukkig is. Dat levert de mooiste foto’s op en daarin zul je je liefste vriend het beste herkennen.

Als je verliefd bent op die intens trouwe ogen, of die heerlijke natte neus, maar ook de oren die de bui van je hond lijken te onderstrepen.

De kop van een hond zegt veel en daarom is een portret zo mooi om van je eigen hond te hebben.

Kies voor een portret fotosessie als je alleen een fantastische foto van het hoofd van je hond wilt.

Meer Informatie

Inhoud Sessie

Een portret sessie is wat korter van tijdsduur omdat ik alleen een portretfoto hoef te maken. Maar ik neem altijd de tijd en gelegenheid om uitgebreid kennis met jullie te maken en samen een mooie fotolocatie te zoeken.

  • Fotosessie op locatie of bij je thuis van maximaal een uur
  • Inclusief 1 bewerkte digitale foto op hoge én lage resolutie
Na de sessie

Zodra we ieder huiswaarts gekeerd zijn begint voor mij het meeste werk. Vlak na de sessie plaats ik de mooiste foto’s onbewerkt voor jou op een aparte link, daar kun je ze rustig bekijken en kiezen welke foto’s je wilt hebben. Het is ook mogelijk om live met mij mee te kijken via de optie “scherm delen”, dan kan ik meteen laten zien wat voor mogelijkheden er zijn met de foto’s. De gekozen foto’s bewerk ik professioneel in o.a. Photoshop. Om ze nóg mooier te maken, sprankelender en intenser. Daar zit aardig wat tijd in, ruim een half uur per foto. Geef me alsjeblieft de tijd om de foto’s op te leveren. In de tussentijd hou ik je op de hoogte en laat ik af en toe iets zien als dat lukt.

Als de foto’s klaar zijn stuur ik je de foto’s toe via WeTransfer. Uiteindelijk kunnen ze ook op deze website of elders gepubliceerd worden. Onbewerkte foto’s verkoop ik niet.

€ 98,50

De kosten voor een portretsessie bedragen € 98,50

Dit bedrag is voor één hond en inclusief BTW.
Iedere extra hond kost €25 voor die prijs bewerk ik één extra foto uit de sessie die je zelf mag kiezen.

Er zijn geen reiskosten binnen Delft ZH, daarbuiten € 0,25 per km.

Je kunt me het beste even bellen of mailen voor een afspraak. Bellen kan op 06-250 36 200 en mailen op monique@mogihondenfotografie.nl

Met oog op auteursrecht vraag ik je rekening te houden met het volgende:

  • Alle foto’s blijven eigendom van Mogi Hondenfotografie
  • Foto’s zijn alleen voor privégebruik
  • Als de foto’s op een website gebruikt worden, gebruik dan bronvermelding (https://www.mogihondenfotografie.nl)
  • Gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.
  • Door Mogi Hondenfotografie opdracht te geven voor een fotosessie, geef je mij automatisch het recht om de foto’s ook voor andere doeleinden te gebruiken. Als je dat niet wilt, vraag ik je me dat schriftelijk te melden.
  • Alle bewerkte foto’s worden op de website geplaatst. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.
  • Het kan zijn dat de tekst die je mij over je hond stuurt wordt gebruikt op de website. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.
  • Mogi Hondenfotografie mag foto’s publiceren, voordat alle foto’s afgeleverd zijn. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft.