Westie Billy

De lente begint langzaam zijn gezicht te laten zien als ik Billy (kruising Maltezer /West Highland White Terriër (ook wel Westie)) mag fotograferen bij de Wassenaarse Slag. Het is een verjaardagscadeau voor zijn vrouwtje, dus Billy doet goed zijn best en laat zich van zijn mooiste kant zien samen met zijn baasjes.

Vooraf vertelde zijn baasje al dat Billy 10 jaar is maar vaak jonger geschat wordt. Dat snap ik helemaal nu ik hem in levende lijve ontmoet. Hij heeft nog steeds een ontwapend puppy achtig snuutje. Billy is nieuwsgierig en heel erg vriendelijk. Echt een lief hondje. We moesten wel even rekening houden met hoe we hem konden belonen. Billy is namelijk erg gevoelig op zijn darmen en mag alleen nog maar bepaald soort voer. Gelukkig hebben zijn baasjes meer dan voldoende meegenomen en kunnen we Billy samen met alle aandacht die hij krijgt bij de les houden. Hij vindt het prachtig om in het middelpunt van de belangstelling te staan, lijkt het. Hij poseert als een volleerd model zelfs in een boom. En dat voor een man op leeftijd!

Aangezien Billy voor een canvassessie kwam, hebben we er een lekker uitgebreide fotosessie van gemaakt met meer dan voldoende foto’s om uit te kiezen. Vooral ook foto’s met zijn baasjes samen, want die maak je zelf niet zo snel en ze zijn geweldig om te hebben.