Blitz steelt de show

Ik weet het, ik ben wel vaker hopeloos verliefd op de honden die ik voor mijn lens krijg. Maar bij Blitz was het liefde op het eerste gezicht. Wàt een lekker ventje zeg! Zijn heerlijke compacte lijfje, dat snuutje vol met puppy rimpels en dan die trouwe blik in zijn ogen. Het was beslist geen straf om met Blitz te werken.

Het was warm, en we moesten Blitz en de temperatuur een beetje in de gaten houden. Desondanks bleef die kleine tank stoer voort ploeteren door het hoge gras. En ook poseren ging hem al als een pro af zeker als je bedenkt dat hij net 4 maanden oud was hier.

Blitz is een kruising Amerikaanse Stafford en Amerikaanse Bully en ontzettend lief voor iedereen. Hij is echt een knuffel en dat was te merken tijdens de sessie. Wat ik het leukste aan hem vind, zijn z’n witte polsjes. Als hij voor je uit loopt zie je 4 witte vlekjes wisselen op zijn verder zwarte pootjes. Ik weet zeker dat Blitz uitgroeit tot een geweldige kanjer van een hond.

Isa

Ik heb voor het eerst een eigen hondje en ik wilde mijn Blitz graag als pup vastleggen, zeker omdat ze zo snel weer pup af zijn. Ik ben via internet bij Monique gekomen. Afspraak maken kon op korte termijn en de shoot is ons heel goed bevallen. Monique is echt een hondenliefhebber in hart en nieren. Mijn Blitz was dan ook gelijk dol op haar. De foto’s zijn erg mooi geworden en er is heel veel mogelijk!

Isa

Meer leuke puppy fotosessies