Fotosessie met Monique Westenberg en Gioia

Voor hun blog van Dogify Online vroegen Daniëlle en Mila mij of ik Monique Westenberg met haar hond Gioia wilde vastleggen. Het moest duidelijk worden welke liefdevolle band Monique met Gioia heeft en dat vond ik een mooie uitdaging.

Monique Westenberg is bekend door de realitysesie “Ik haal alles uit het leven” met haar ex André Hazes, ze is ambassadrice van Animal in Need en heeft net haar eerste kinderboek uitgebracht, over haar eerste hond “Dunya: Een hemels hondenleven”. Op één van de mooiste dagen van februari heb ik haar gefotografeerd op het strand van ‘s Gravenzande, waar ze ook altijd met Dunya kwam. Dunya die helaas vorig jaar is komen te overlijden. Dat laatste was de aanleiding voor het schrijven van het boek. En ik vind het zo’n ontzettend mooi eerbetoon. Dunya heeft een eeuwig leven gekregen met dat boekje. Die dag was ze eigenlijk ook constant aanwezig.

We zijn vooral begonnen met de fotosessie, die we afrondden aan zee waar Gioia even lekker achter de bal aan de zee in kon rennen om al dat gedoe rondom dat fotograferen kwijt te raken. Ze is een heerlijke hond om mee te werken. Blij en enthousiast, wat ertoe resulteerde dat ik in moest binden, omdat ze steeds om me af rende als ik weer een gek geluidje maakte. Gelukkig is ze dol op knuffelen! Maar dat kun je aan de foto’s die ik samen met Monique heb genomen ook wel zien. De liefde spreekt er duidelijk uit.

Na afloop hebben Daniëlle en Mila Monique geïnterviewd en natuurlijk zijn jullie inmiddels benieuwd naar het hele verhaal! Dat kun je Interview Monique Westenberg door Dogify Online” target=”_blank” rel=”noopener”>hier lezen. Complimenten voor Dogify Online, want ik vind het een erg mooi, eerlijk en indringend verhaal geworden.