Bibi, Beer en Pepper

Oftewel een Petite Basset Griffon Vendeen met een bruine Labrador en een Teckel pup. Oh plus de hele familie niet te vergeten.

Suzan en Dick waren 45 jaar getrouwd en kregen van de familie een fotosessie met mij aangeboden. Dat werd echt een dolle bende in de herfst in Deventer. We hebben heel veel pret gehad. Het was misschien wat hectisch af en toe, maar de lol straalt van de foto’s af en dat mag ook.

Bibi is de Petite Basset Griffon Vendeen, 8 jaar ten tijde van de fotosessie. Echt een lekker eigenwijs teefje. Ze was niet bepaald makkelijk te fotograferen, maar dat maakt de uitdaging des te groter. Ze was over het algemeen niet van plan om te blijven zitten en uiteindelijk was ze alle drukte ook een beetje zat leek wel. Want ze ging er maar vandoor. Beer, de bruine Labrador ging haar wel ophalen, maar wij moesten er toch ook achteraan. Ze liep regelrecht de armen van de boswachter in. Oeps! Ze was niet aangelijnd. Maar onze pleit was niet aan dovemans oren. Als we de honden verder aanlijnden, was er geen probleem en werd ons een fijne dag gewenst. Heerlijk als het zo opgelost kan worden. Ook van Beer en Pepper moesten foto’s gemaakt worden. Pepper is de teckelpup. Verliefd! Per direct. En Beer was ook nog maar een paar maanden oud. Zo’n heerlijk blij ei. Dat waren eigenlijk alle honden, want de hele familie was erbij. Voor opa en oma natuurlijk voldoende familiefoto’s gemaakt. Op zo’n dag draait het immers niet alleen om de honden. Hoewel die de show natuurlijk stelen.