Cocker Spaniëls Bas en Bob

Echt een leuk stel Cockers die Bas en Bob. De fotosessie was een feestje. Gelukkig was de fotosessie ook voor een feestje. Want baasje Jolanda had stiekem een afspraak met mij gemaakt voor een fotosessie voor het andere baasje van Bas en Bob. We hebben alles verborgen kunnen houden en de foto’s waren uiteindelijk een grote verrassing. Feestje compleet!

Bob is een zachte beer die bij je komt kroelen en knuffelen. Misschien niet de slimste van het stel, maar als het op speuren aankomt dan is Bob Bas de baas. Bas daarentegen is de stoere van het stel. Een echte rode cocker, erg grappig om die tegenstelling te zien en mee te maken. Bas vindt de uitdaging om een dummy te zoeken heerlijk. Dan wordt hij lekker fanatiek, terwijl Bob een beetje meerent voor de fun.

Bas en Bob kwamen in de herfst naar Delft, waardoor we ook nog een paar mooie herfstfoto’s konden maken die zo lekker matchen met die mooie rode vacht. En je ziet dat de lol er vanaf straalt. Niks was te gek voor Jolanda en voor de heren Cocker. Het was genieten!