Sandra

Wat prachtig Monique,

1000 maal dank voor de mooie fotos! WoW
Vuk is zo knap en jij hebt hem zo goed op de foto gezet!

woeffff

Sandra

Vuk, de zwarte Duitse Herder pup

Soms komen de dingen heel mooi samen. Ik werd gebeld door Sandra die graag mooie foto’s van haar Duitse Herder pup van 10 weken wilde laten maken.

Vuk (spreek uit als Woek) was 10 weken toen hij voor mijn camera verscheen en een hele brave pup. Misschien omdat ik ondeugende jachthonden pups gewend ben, maar met dit herderpupje kon ik prima samenwerken. Sandra en haar vriend hielpen bovendien ook heel goed mee. We hadden prachtig herfstweer en Vuk komt met zijn zwarte vacht extra mooi uit in die overweldigende warme herfstkleuren. We kwamen tijdens de fotosessie een heel groot paard tegen. Vuk zijn eerste ontmoeting met een paard en die verliep enorm goed. Ze hebben zelfs samen gezoend en Vuk heeft bovenop het paard op schoot gezeten. Kun je je een betere socialisatie indenken als pupje?

Voor Vuk zijn tweede sessie zijn we naar de Keukenhof geweest. Inmiddels was Vuk ruim een half jaar oud en begon hij lekker te puberen. Zijn baasjes hadden hun handen vol aan hem en ik moest alle zeilen bijzetten om hem goed op de foto te krijgen. Gelukkig is dat goed gelukt.

Sandra

“Wat een leuke fotos!
Aangezien hij zo vreselijk moeilijk was, had ik de fotos niet zo toppie verwacht.
Dat bewijst gewoon dat jij goed in je vak bent:)

Je hebt zeker gelijk. Vuk zit halverwegen van pup en een grote jongen.

Hij was gister niet zo moe als wij :)p
Thuis ging hij gewoon lekker door met klieren… hhahahahaa

Pootjes van Vuk”

Sandra