Giggle – Working Cocker Spaniël puppy

“Een beetje verliefd”… is heel erg van toepassing op iedereen die met deze ontwapenende pup in aanraking komt. Je smelt. Ze steelt je hart waar je bij staat. Het is mij ook overkomen en ik vond het helemaal niet erg.

Giggle is dus een working Cocker Spaniël. Ze zal ook aan het werk gezet worden. Als reddingshond en lawinehond en bij het trailen. Maar vooral als hond om mee te spiegelen bij Ccoons Compass. En haar eerste sporen heeft ze al verdiend. Ze gaat als een speer op haar doel af en laat zich dan ook niet afleiden. Dat belooft wat met deze dame.

Haar baasje is minstens zo verliefd als ik en kwam zo op de naam Giggle. Ze maakt haar aan het lachen en maakt haar vrolijk. Ze vertelde me dat er nog niets is wat haar niet bevalt aan Giggle. Ze is zoals ze is, en dat is perfect. Ze is leergierig en eager. Ze eet alles en vindt vlees helemaal geweldig. Ze speelt met alle honden en vindt in Ravel van baasje Martine haar grote vriend. Ze ligt graag tegen hem aan te slapen als ze moe is. Maar dat is ze zelden en dan ook maar heel kort.

Geniet van Giggle en je weet het… lachen mag!