Malteser knuffel kruising Shendor

Tamara stuurde me een bericht vanaf de website met de vraag of ik foto’s wilde maken van haar hondje Shendor met haarzelf en haar man Ronald erbij. Ik mailde haar een link voor voorbeelden en een afspraak was snel gemaakt. Dit jaar (2014) is de zomer ook eens echt zomers. Heerlijk. We hadden om 10 uur ‘s ochtends afgesproken, maar de temperaturen in de zon waren algauw aanzienlijk. Gelukkig leverde dat vooral mooie plaatjes op en niet al teveel ongemak. Shendor deed het voortreffelijk.

Ik vraag altijd een korte karakterschets van de hond die ik ga fotograferen en ik begreep dat Shendor enorm aan zijn vrouwtje gehecht is. Ook aan zijn baasje, maar het vrouwtje is zijn wereld. Shendor (wat “hondje van goud” betekent) vind het heerlijk om te slapen. Dat is zijn favoriete vrije tijdsbesteding. Bovendien is hij dol op knuffels. Wat ik heel grappig vind is dat hij dol is op zowel knuffels van stof als knuffels van ons mensen. Hij is een echte kroelkip. In het begin vond hij me nog een beetje vreemd en wantrouwde mijn vleessnoepjes. Maar al snel wierp hij zijn wantrouwen overboord en ging mee met de pret. Lang leve de lol. En brokjes! Dat kan weleens goed het motto van Shendor zijn.

Ga er rustig voor zitten, en geniet van dit gouden ventje dat alweer 10 jaar oud is.

Tamara

Op woensdag 16 juli j.l. hebben wij een foto reportage laten maken bij Monique van Mogi Hondenfotografie. Wij zijn erg tevreden over haar werkwijze en de foto’s. De manier waarop zij ons heeft ontvangen was goed, de manier waarop zij contact maakte met onze hond Shendor was zeer goed, in eerste instantie moest Shendor nog even alles op zich in laten werken, maar na wat snoepjes was hij verkocht. Ze had heel veel verschillende ideeën waardoor wij hele mooie foto’s hebben gekregen! Zeer tevreden!

Tamara

Voorbeelden van basis fotosessies