Slaap zacht lieve Dolce

Sandra stuurde me een bericht of ik haar Amerikaanse Stafford Dolce in de natuur wilde fotograferen. Dat doe ik het liefst, dus we waren het snel eens. Alleen liep alles niet zoals gewenst met Dolce. Eerst had ze nog last van een oude blessure aan haar poot, iets later bleek dat ze een verzakte slokdarm had en het zag er even heel slecht uit. Sandra en ik bleven contact houden en zo gauw Dolce blij genoeg was voor een fotosessie ben ik naar Rotterdam afgereisd. De natuur was een stap te ver voor Dolce. Als locatie kozen we voor het Museumpark en daar was het gelukkig ook groen genoeg. Ik had voldoende inspiratie voor mooie foto’s daar. Dolce hobbelde gezellig met ons mee. Het was zwaar voor haar, maar ze vond het leuk. Vooral de geweekte brokjes maakten veel goed, hard voer kon ze niet meer slikken. Sandra was op haar mooist en samen met Dolce staat ze prachtig op de foto’s.

Ik denk dat ik al een week na de fotosessie het schokkende bericht kreeg dat Sandra haar baby had moeten laten inslapen. Haar toestand was rap verslechterd en Dolce zag het zelf niet meer zitten. Wat zijn we blij dat Dolce nog energie had voor deze fotosessie. Nu heeft Sandra een mooi aandenken en is Dolce nog eens extra vereeuwigd. Want in het hart van Sandra is ze natuurlijk voor altijd verankerd.

Dolce was een schat! Ze deed enorm haar best, maar als ze iets niet zag zitten dan deed ze het gewoon niet. Een heerlijke eigenwijze kop zat erop dus. Ze is 13 geworden. Rust zacht lieve Dolce.

Sandra

Ik heb een hele leuke dag gehad met Monique. Zowel ik als mijn hond Dolce waren ontzettend op ons gemak. Er zijn zoveel mooie foto’s uitgekomen dat ik nauwelijks een keuze kon maken. Mijn hond is helaas nauwelijks een week later overleden maar dankzij Monique heb ik een geweldig aandenken aan haar en kan ik altijd van haar mooie koppie genieten. Ik zou iedereen het aanraden om een fotosessie met Monique te maken van hun trouwe maatjes! Sandra

Sandra

Voorbeelden van basis fotosessies