Luna en Caro

Luna is een Amerikaanse Stafford en Caro een Argentijnse Dog. Vorige week kreeg ik een telefoontje of ik op korte termijn een fotosessie kon inplannen. Luna blijkt ziek te zijn en het is niet bekend hoe lang ze ons nog verblijdt met haar aanwezigheid. Luna is het schoolvoorbeeld van hoe een asielhond goed terecht kan komen. Ze heeft een geweldig thuis gevonden waar ze het duidelijk naar haar zin heeft. Ze is hartstikke lief en luistert goed, bovendien speelt ze heel graag met ballen en stokken. Daarnaast is ze dol op water. Helaas is dat allemaal een stuk minder nu ze ziek is. De fotosessie was aan de Rottemeren bij Rotterdam. Vlak aan de plas en Luna heeft niet één keer geprobeerd het water in te duiken. Gelukkig had ze wel een goede dag en vond ze het leuk om op de foto gezet te worden. De koekjes waren een heerlijke bonus waar ze graag een stapje extra voor wilde doen. Ik kon Luna als een blije levendige hond fotograferen, heerlijk! Ik hoop dat haar baasjes nog heel lang van haar mogen genieten. In ieder geval wens ik ze heel veel sterkte en wijsheid en Luna nog vele gezonde en blije tijden.

Caro is een enorme hond, dat is duidelijk en Luna’s grootste vriend. Hij is echt 50 kilo goedsul! Een heuse dog, wat langzamer, maar niet minder snel als het op zalmkoekjes aankomt. Hij was van de zelfbediening. Nu ben ik dat met mijn eigen honden wel gewend, maar die wegen samen nog geen 50 kg. Hahaha, dan is het even wennen als Caro zijn grote neus in je buidel met koekjes probeert te stoppen. We hadden geen geweldig weer voor de fotosessie, sterker nog, het regende soms. Maar vooral witte Caro kleurde heel erg mooi bij die duistere luchten. Voor deze fotosessie moet ik zeggen dat het weer wel een heel mooi kleurenpalet bood. Beslis voor jezelf.

Update september 2013: het spijt me heel erg te moeten melden dat Luna en Caro allebei niet meer onder ons zijn. RIP lieve hondenvrienden.