Hachi de Labrador Labradoodle pup

Bereid jezelf maar voor op oh’s en ah’s want Hachi is een 11 weken oud pupje dat je hart per direct steelt. Wat een lekker hondje om mee te werken, en ook haar baasjes Cindy, Lenneke en Ruud werkten voortreffelijk mee. Met een mooie herinnering om op terug te kijken. Zeg nou zelf, als je Cindy met haar vriend Ravi en Hachi in het gras ziet liggen is het toch een ideaal plaatje?!

Dit is wat Cindy mij over Hachi vertelde: “Hachi is nu 10 weken, maar op de dag dat de fotoshoot plaatsvindt is zij  net 11 weken geworden. Het is een meisje, ze is een kruising tussen een labrador en een labradoodle. Ze komt uit een nest van veel broertjes en zusjes, hierdoor is ze heel sociaal. Ze is gek op de natuur, ze is dan ook in een bosrijke omgeving opgegroeid (Limburg). Hachi is vernoemd door mijn stiefvader, vanwege het mooie verhaal van de film. Als u deze film nog niet gezien heeft, zou ik zeker even gaan kijken! Hachi is lichtblond, maar haar  oortjes zijn wat donkerder. Ook in haar gezicht heeft ze wat donkere plekjes. Ze heeft grote zwarte ogen met hele schattige, blonde wimpertjes. Ze is heel erg eigenwijs en ondeugend, ze heeft al heel erg haar eigen willetje. Ze is ook heel slim merken we, ze kan nu al de high five, zitten en poot geven. Ze luistert goed! Als ze andere hondjes ziet, luistert ze wat minder goed en wil ze dolgraag met ze spelen. Ze is heel sociaal naar andere mensen en honden.
 
Waar we ook van staan te kijken, is dat het af en toe net een tijger is. Dan gaat ze ineens sluipend richting een vogel, heel langzaam. Hachi is lief en trouw, dat zien we nu al. Hiervoor hadden wij ook een labrador, die Baila heette. Zij is helaas 4 maanden geleden overleden. Met haar had ik een hele sterke band, ik had niet verwacht dat ik nog zo gek zou worden op een nieuw hondje. Hachi is zo lekker nieuwsgierig naar alles en voelt zich al thuis bij ons.”

Daar kan ik op aanvullen dat ik het heerlijk vond om Hachi te observeren. Zo’n heerlijk open en nieuwsgierig hondje. Onbevreesd gaat ze overal op af. Daarbij werkt ze al heel erg mooi met haar neus. Prachtig om te zien. Dat is toch het belangrijkste informatiecentrum voor een hond. Ik ben reuze benieuwd hoe Hachi opgroeid en hoop dat Cindy me op de hoogte wil houden.