Baila en Kostas

Ik heb intens genoten van deze fotosessie. Esther, het vrouwtje van Baila en Kostas, vond het leuk om het anders te doen en wilde graag dat de band tussen haar en haar honden gefotografeerd zou worden. Of ik ook zwart/wit foto’s kon maken. We bespraken de mogelijkheden en ik kreeg carte blanche. Heerlijk. Zo kon ik lekker creatief aan de slag met de foto’s en zit er veel zwart/wit tussen.

Ik vind Esther een prachtige vrouw en de liefde voor Baila en Kostas spat werkelijk van de foto’s af. Die interactie is zo mooi om te zien en te vast te mogen leggen.

Kostas is een Griekse Adonis die Esther uit Griekenland heeft meegenomen toen hij zich letterlijk aan haar voeten wierp en geen nee accepteerde. En kijk nou zelf naar dat schatje. Zo’n enorm lekker ding. Je zou niet zeggen dat hij al 15 is. Als een echte adonis betaamd, blijft hij jong van geest. Hoewel zijn lijfje niet altijd meer optimaal meewerkt, is hij in zijn hoofd nog lekker jong. Zijn “zusje” Baila komt uit Spanje en is 8 jaar. Baila heeft een hele goede neus en die gebruikt ze dan ook graag. We hadden in een gebied afgesproken waar de honden nog nooit geweest waren en Baila vond het heerlijk. Die hele fotosessie kon haar gestolen worden. Mijn gedroogde vleessnacks konden haar ook gestolen worden. Mijn fluit of mijn enthousiaste geroep werd ook genegeerd. Baila had muizen geroken en die moesten opgegraven worden. Van Baila heb ik dus vooral foto’s van haar achterwerk, dat ze trots omhoog stak terwijl haar neus de grond ik boorde op zoek naar het grijze goud.