Proteq Dier & Zorg actie

Hunter, Jack Russel door Mogi Hondenfotografie
Paco - Parson Russel Terriër door Mogi Hondenfotografie
Max, kruising Duitse Staande Labrador door Mogi Hondenfotografie

Met Proteq Dier & Zorg jouw hond met 10% korting professioneel op de foto

Mogi Hondenfotografie, hondenfotograaf, Bloedhond, BelleJouw hond is natuurlijk de allerliefste, leukste viervoeter! En wat is er nu leuker dan die kanjer professioneel op de foto vast te laten leggen. Monique Gidding is professioneel hondenfotograaf en heeft jarenlange ervaring met honden en weet ze op hun gemak te stellen en op hun mooist op de gevoelige plaat vast te leggen, actief, spelend, netjes zittend voor de camera of samen met het baasje of het gezin. Afhankelijk van de wensen bepalen we welke fotosessie het beste past. Het mogelijk om alleen portretfoto’s te laten maken, maar een basis fotosessie met actie- en portretfoto’s kan ook. Of een fotosessie met als doel een mooie canvas van jouw hond voor thuis aan de muur op te leveren.

Tip: je kan de voucher ook gebruiken voor een cadeaubon met korting te bestellen. Een fotosessie is wel een erg uniek cadeau.

Nieuwsgierig naar voorbeeld fotosessies? Bekijk dan hier mijn portfolio.

Klanten van Proteq Dier & Zorg krijgen 10% korting op de fotosessies die wij bieden. Kijk hier voor meer informatie over de Basis Fotosessie. Om in aanmerking te komen voor de korting kun je hieronder een persoonlijke kortingvoucher aanvragen, je ontvangt deze binnen 1 dag per e-mail.

  • Na registratie ontvang je een persoonlijke voucher (30 dagen geldig)
  • De voucher is niet in combinatie met andere acties te gebruiken
  • De 10% korting is geldig op de fotosessies en cadeaubonnen van Mogi Hondenfotografie

Vraag hier je voucher aan

0 + 2 = ?

Ledenvoordeelactie in samenwerking met dierenverzekering Proteq Dier & Zorg
schermafbeelding-2013-08-16-om-15-55-36